Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Seria A: Egyre rosszabb formában a Fioretina, vesztes meccsen játszott Balogh!

A Serie A eheti fordulójának vasárnapi játéknapján, a Fiorentina a Sampdoria csapatát, míg a Chievo a szicíliai Palermo együttesét fogadta. A violák az elmúlt fordulókban borzalmas teljesítményt nyújtottak, így küzdeniük kell a nemzetközi szereplésért. 

SerieATIM-2013-2014

Fiorentina – Sampdoria 1:1 (1:1)
Gólszerzők: Ilicic (24.) ill Alvarez (39.)

Az első félidő egészen kiegyenlített volt. Kicsit többet birtokolta a labdát a Fiorentina ám helyzetek számában nem múlta felül a Samp csapatát. A lassú tapogatózás után (ami jellemezte az első 15-20 percet ), Ilicic szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. Sokáig azonban nem örülhettek ennek a csapat szurkolói, ugyanis Ricky Alvarez kiegyenlítette az eredményt. A második félidőben jóval többet támadott a firenzei gárda, de nem volt szerencséjük. A vendégek játékosai inkább már az ellenféllel foglalkoztak és az eredmény megtartásával. Ennek is köszönhetően túlságosan is agresszívan léptek fel. Így nem lepődött meg az ember amikor Correa előbb elment zuhanyozni a többieknél. Mindenesetre a Fior borzalmas formában van már hosszú ideje és ebből nem tudnak kijönni.

Chievo – Palermo 3:1 (1:1)
Gólszerzők: 
Cacciatore (6.), Rigoni (53.), Birsa (74.) ill Gilardino (28.)

Nagyon jól kezdte a mérkőzést a hazai gárda, hiszen már a 6. percben megszerezte a vezetést, amire ugyan volt válasza a Palermonak Gilardino révén, ám játékban nem tudta felvenni a versenyt a hazaiakkal. Ez igazán a második félidőben derült ki. Az 53. percben Rigoni, majd a 74. percben Birsa talált be Chievo részéről. Kis érdekesség, hogy Balogh Norbert a 76. percben beállt csereként, de a mérkőzést a szicíliaiak nem tudták megfordítani.

Borbély Szabolcs