Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea a Leicestert akarja bajnoknak!

Eden Hazard a tegnapi Bournemouth elleni győzelem után elmondta, hogy a Chelsea azt szeretné, hogy a Leicester nyerje meg a bajnokságot.

831

Forrás: The Guardian

A szélső a meccs utáni nyilatkozatában vallotta be, hogy a Chelsea nem szeretné, hogy a városi rivális Tottenham legyen a Premier League aranyérmese, és ennek érdekében megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy megállítsák a Spurst május 2-án a Stamford Bridge-n.

A Chelsea-nek nagy beleszólása lesz a bajnoki párharc kimenetelébe, mivel a londoniakon kívül a jelenleg első helyen álló Leicestert is fogadja majd az bajnokság utolsó fordulójában. Eden Hazard pedig egyértelművé tette, hogy kinél szeretnék látni a trófeát:

„Sem a csapat, sem a játékos, de a szurkolók sem szeretnék, hogy a Tottenham nyerje meg a bajnokságot. A futballban soha nem lehet tudni, de mi reménykedünk a Leicester győzelmében, mert megérdemlik, hogy bajnokok legyenek. Jövő héten fontos meccsünk lesz a Tottenham ellen, és ha győzünk, nagyon fogunk örülni.”

Hazard a hétvégén kivette a részét a Bournemouth elleni 1-4-es mérkőzésen, és megrúgta idei első bajnoki góljait. A Chelsea a 9. helyen áll a tabellán, így számukra már véget ért az idény.

Szigeti Andrea