Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Sérülés miatt a BL-döntőt és az Eb-t is kihagyja

Rossz hírt kaptak a Real Madrid és a francia válogatott szurkolói, edzésen szenvedett combizomsérülést, ezáltal pedig nem csak a szombaton esedékes BL-döntőről, de a hazai rendezésű kontinenstornáról is lemarad Raphaël Varane a védelem oszlopos tagja.

dsfghj

A spanyol klubnál már vasárnap tudták a rossz hírt, Varane combizma elszakadt, a felépülés pedig nemcsak a szombati milánói BL-döntőn mutat túl, de jócskán belenyúlik a franciaországi Európa-bajnokságba. A Real Madrid orvosai szerint minimum 3 hétre van szükség a felépüléshez, de agár 4-5 hétig is elhúzódhat a rehabilitáció. Nulla edzésmunka, formahanyatlás, hiába épülne fel a 23 esztendős játékos, így nem lehet játszani egy kontinenstornán.

A Real Madrid által közölteket kedden késő este a francia szövetség is megerősítette, így biztossá vált, hogy a védő lemarad a tornáról. Didier Deschamps szövetségi kapitány ennek fejében pedig cserét hajtott végre a francia keretben, ami Varane számára tragédia, lehet így fogalmazni, az másnak lehetőség. Az új kerettag nem más, mint a Sevilla 30 esztendős hátvédje Adil Rami. Érdekesség, hogy a védő kemény kritikával illette a kapitányt nem is olyan rég, akkor, amikor kihagyta őt a 23 fős utazó keretből.

Íme a 23 fős francia utazó keret:
Kapusok: Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille), Benoit Costil (Rennes)
Védők: Adil Rami (Sevilla), Laurent Koscielny (Arsenal), Eliaquim Mangala (Manchester City), Jérémy Mathieu (Barcelona), Patrice Evra (Juventus), Bacary Sagna (Manchester City), Christophe Jallet (Olympique Lyon), Lucas Digne (AS Roma)
Középpályások: Paul Pogba (Juventus), Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain), Lassana Diarra (Marseille), N’Golo Kanté (Leicester City), Yohan Cabaye (Crystal Palace), Moussa Sissoko (Newcastle)
Támadók: Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Dimitri Payet (West Ham United), Anthony Martial (Manchester United), Kingsley Coman (Bayern München), Olivier Giroud (Arsenal), André-Pierre Gignac (Tigres UANL)
Szövetségi kapitány: Didier Deschamps