Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi a visszatérésre készül!

A csalódást jelentő Copa America szereplés (vereség a Chile elleni fináléban) után első keseredettségében Lionel Messi lemondta a további szereplést az argentin válogatottban. Természetesen kínos lett volna szinte azonnal visszakoznia, ám úgy tűnik, hogy a szövetségi kapitány megváltozott személye hamarosan lehetőséget ad majd a Barcelona sztárjának.

messi001 www.goalcom

Ahogy a fél világ, úgy szinte mi is napi rendszerességgel foglalkozunk azzal, hogy Lionel Messi mikor jelenti be, hogy mégis szeretne továbbra is az argentin nemzeti együttes sikereiért tenni. A La Liga egyik legfényesebb csillagának egyik közeli ismerőse szerint ugyan a dél-amerikai sztár még nem döntött a jövőjéről, hamarosan találkozni fog hazájának válogatottjának új főnökével. Tata Martíno utódja az európai szemmel szinte névtelen Edgardo Buaza lesz, aki egyébként kétszeres Libertadores kupa győztesnek is mondhatja magát edzőként.

Állítólag maga Buaza is kezdeményezően lép fel Messivel szemben, lévén szeretné tudni, hogy miként építheti majd fel a saját elképzelései szerinti argentin válogatottat. Bár azt maga az 58 esztendős szakember is elismerte, hogy a majdani találkozón sem fogja győzködni Messit, hanem inkább a „Bolha” saját jó belátására bízza, hogy végül meggondolja-e magát.

Balogh József