Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Footgolf: Pep Guardiola is kipróbálta

Az FC Barcelona egykori, a Manchester City jelenlegi trénere Pep Guardiola is kipróbálta az egyre népszerűbb sportot a footgolfot, mely a golf és a labdarúgás ötvözetét képezi, s hódít világszerte. A spanyol szakember nemrégiben, a manchesteri derbi előtt látogatott ki az oldhami golfpályára, ahol elrúgóhoz állt. 

guardiola

Pep Guardiola az oldhami footgolf pályán

Természetesen a sportágnak kifejezetten jó reklám, ha a labdarúgásban jeleskedő, aktív, vagy éppen legendás, de már visszavonuló alakok mutatják meg magukat. Korábban a holland Roy Makaay, a francia Sylvain Wiltord és Jean-Pierre Papin is többször feltűnt footgolf pályákon. Külföldön és hazánkban is egyre több csapat választja kikapcsolódásként, csapatépítő programként a footgolfot. Magyarországon Hrutka János rendszeresen elrúgóhoz áll, de például a magyar válogatott kerete is kilátogatott már Kisorosziba. Nemrégiben a Manchester United legendás alakja Paul Scholes avatott pályát. Ha pedig Manchester, a United négy játékosa Herrera, Smalling, Mata és Evans is ment egy egymás közötti minimeccset. Ezen listát erősíti Carlos Ortega, Juan Sebastian Veron, Christian Carembau és Robert Pires is.

Legyél te a következő! Próbáld ki te is ezt a nagyszerű sportágat. Nem kell hozzá semmilyen engedély, csak egy kis szabadidő és affinitás. Jó családi program lehet, de baráti társaságoknak is ajánlani tudjuk. S, hogy miért beszélünk így? Azért mert mi már kipróbáltuk, s azóta is visszajárunk Kisorosziba. De van pálya Monoron és Zircen is.

Érdeklődni: info@magyarfootgolf.hu