Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynök: Verratti mást is akar nyerni, mint a francia bajnoki cím…

Nem lehetnek éppenséggel nyugodtak a PSG szurkolói. Nem feltétlenül a csapat teljesítménye miatt, hiszen az javulóban van, hanem azért mert lehetséges, hogy egy kulcsjátékosuk megunta a dolgát Párizsban. 

verratti001 www.rakball.net

Ő pedig nem más, mint a kis olasz irányító, Marco Verratti.  Legalábbis hasonlókat mondott a játékos ügynöke. Persze ez csak lehet egy kis heccelés a média felé, hogy többet foglalkozzanak az emberével, de némi valóságalapja lehet a dolognak. Hozzátette, hogy a PSG nem válna meg az olasztól. Pénzzel biztosan nem tudják elcsábítani a középpályást. Hogyan is tudnák?!

“Marco megfizethetetlen. Amennyiben elmész Párizsba 100 millió euróval, nem fogják elfogadni, mert nincs szükségük rá.” – mondta az ügynök kissé arrogánsan, de jogosan.

“Anno megmondtam önöknek, hogy nem fogják eladni Blaise Matuidit (Juventusnak) és ugyanezt mondtam Edison Cavani esetében is és így is történt. Ez nem lesz másképp Verrattinál sem. Mindenesetre Marco nagyon boldog Párizsban, de valami nagyobbat, fontosabbat akar nyerni, mint a francia bajnokság. Például a Bajnokok Ligáját vagy egy másik bajnokságot, ami nagyobb presztízsértékkel bír.”

Amikor arról kérdezték az ügynököt, hogy mégis milyen csapatok érdeklődhetnek a játékos iránt, nagyon szűkszavúan válaszolt.

” Azt hiszem nem titok, hogy a Juventus nagyon is érdeklődik Verratti iránt, ahogy Európa többi nagy klubja is.” 

Hogy ezek a mondatok mennyire tükrözik az olasz középpályás tényleges gondolatait valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, de ha valamire jó volt ez a nyilatkozat az az, hogy meginduljon egy hatalmas pletyka áradat Párizs irányából szerte Európába azzal, hogy Marco Verratti éppen hova fog igazolni a jövő nyártól.

BSZ