Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Nekünk van a legjobb csapatunk!”

A Real Madrid saját nevelésű játékosa, Lucas Vázquez nem fukarkodott a dicsérő szavakkal saját csapatát illetően!

(Kép: mirror.co.uk)

Spanyolországban már javában készülődnek a szombat délután (16:15) sorra kerülő Barcelona – Real Madrid El Clássicóra. A ‘Klasszikus’ felvezetéseként elsők között szólalt meg a Real Madrid szélsője, Lucas Vázquez, aki egy szponzori eseményen elmondta, hogy szerinte szerint nem kérdés, melyik jelenleg a jobb csapat.
“Nekünk van a legjobb csapatunk, már csak a 31 mérkőzéses veretlenségi szériánk is önmagáért beszél! Van egy nagyszerű edzőnk, aki remekül menedzseli a csapatot. Magabiztosan vezetjük a bajnokságot, hiszen hat pontos előnyünk van a Barcelonával szemben. Azt gondolom, hogy a lehető legjobb pillanatban találkozunk a katalánokkal, nem úgy, mint mondjuk az elmúlt szezonban! Remek formában vagyunk, így nem is lehet más célunk, mint megszerezni mind a három pontot!” – Idézi a blancók saját nevelésű játékosát a Marca. Lucas Vázquez vélhetően arra gondolhatott, amikor az elmúlt szezon rossz pillanatáról beszélt, hogy tavaly ősszel a Barca 4:0-ra lemosta az akkor még Rafa Benítez által irányított Real Madridot a Bernabéuban.

A Real Madrid egyébként valóban jó előjelekkel készülhet a Barca elleni rangadóra, már csak azért is, hiszen legutóbb tavasszal 2:1-re nyert a Camp Nouban.

Nagy Ákos