Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: 6 gólos meccsen diadalmaskodott az Inter – videóval

A Giusepe Meazzaban a hektikus Inter a jó formában lévő Fiorentinát fogadta, azonban ebben a “Lilák” nem érezték kimondottan a vendégszeretetet. A Nerazzuri 20 perc után már 3 góllal vezetett,ám ekkor még nem dőlt el semmi. Forduló összegző, tabella és góllövőlista a 14. játéknap után. 

inter

Inter – Fiorentina 4-2 (3-1)
Helyszín: Giusepe Meazza Vezette: A. Damato
Gólszerzők: Brozovic (3.), Candreva (9.), Icardi (19., 90+1.) ill. Kalinic (37.), Ilicic (62.)
Sárga lapok: Kondogbia (39.), Brozovic (55.), Miranda (58.), Melo (76.), Ansaldi (84.) ill. Salcedo (41.),  Badelj (82.), Valero (83.)
Kiállítva: ill.  Rodriguez (45+1)

Inter: Handanovic – Ansladi, Miranda, Ranocchia, D’Ambrosio – Kondogbia (Mario 46.), Brozovic – Perisic, Banega (Melo 69.), Candreva (Eder 79.) – Icardi Vezetőedző: S. Pioli

Fiorentina: Tatarusanu – Salcedo, Rodriguez, Astori, Milic (Tomovic 46.) – Badelj, Valero – Tello (Perez 75.), Ilicic, Bernardeschi (Chiesa 65.) – Kalinic Vezetőedző: P. Sousa

Azoknak lett igaza akik igazi parázs csatára számítottak a Giusepe Meazzaban. A hazai Inter úgy kezdte a mérkőzést,a hogy az a nagy könyvben meg van írva és ennek köszönhetően már a 3. percben örülhetett a stadion nagy része, ugyanis Brozovic révén máris megvolt az előny. Icardi beadásának felszabadítása nem úgy sikerült ahogy kellett volna így a középpályás a kipattanót kegyetlenül bevágta a bal felsőbe, ezzel megadva az alalöketet a csapatának. Ami ki is tartott, mivel a 9. percben már 2 volt az Inter neve mellett. Ismét a tisztázással volt vendég oldalon a probléma, csak most Tatarasanu kapus volt a ludas, aki Perisic éles beadását éppen Candreva elé paskolta, aki az üres kapura nem hibázott. A vendégeknek ismét nem sok idejük maradt arra, hogy felocsúdjanak a bekapott gólból, ugyanis a 19. percben már jött is a következő. Candreva most előkészítő szerepben, méghozzá az argentin gólzsáknak Icardinak adott gólpasszt, aki előbb elfektetett egy védőt, majd még kettőt kicselezett és vágta be a kapus mellett a játékszert. Így 20 perc elteltével már 3-0 volt a hazaiak előnye.  A 37. percben a magát összeszedő Fiorentina is megérkezett a találkozóba. Badelj parádés indítását Kalinic tudta gólra váltani. A nagy remények az első félidő hosszabbításában azonban kicsit alább hagytak, ugyanis Rodriguez egy buta szabálytalanság után kiállítatta magát, így ha a 2 gólos hátrány nem lett volna elég, még emberhátrányba is került Paulo Sousa csapata. Maradjunk annyiban, hogy a piros lap véleményes volt. Ezzel a 3-1-el vonulhattak a felek a szünetre. A második játékrészben azonban a “Lilák” nem adták fel a harcot, aminek a 62. percben gólban is megmutatkozott, egy kontra végén Ilicic talált be, ezzel visszahozva csapatát a meccsbe. A folytatásban az Inter már nem engedte ki a kezéből a győzelmet, igazi lehetősége nem adódott a vendég csapatnak az egyenlítésre, mi több Icardi révén a mindent eldöntő negyedik találatot is bevitte a Nerazzuri. Győzelmével Pioli csapata előzte a Fiorentinát és az elmúlt három meccsen begyűjthető 9 pontból 7-et megszerzett és elkezdte a felzárkózást az élmezőnyhöz.

A mérkőzés összefoglalója:

 

A 14. forduló eredményei:

14-olasz

14. forduló után a tabella:

 

eredmeynek-14-olasz

 

14. forduló után a góllövőlista:

serie-a-gol

 

Képek forrása: 

www.facebook.com/Inter
www.facebook.com/serieatim
http://www.legaseriea.it/