Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Íme a hétvége álomcsapata

Ismét eltelt egy forduló és ismét jelentkezik a sorozatunk, melyben a whoscored.com honlapja alapján összeszedjük a hét csapatát Anglia legrangosabb bajnokságából. Nézzük a 15. fordulóban mely játékosok kerültek az álom tizenegybe.

pl15

David de Gea  – Manchester United GK: 4 védés bekapott gól nélkül, jól védett, végig magabiztos volt.

Simeon Francis   – Bournemouth – RB:  Végig nagyon jól játszott,uralta a jobb oldalt, átjátszhatatlan volt. Hét megnyert légi fejpárbaj, mellé kiosztott egy gólpasszt is.

Aleksandar Kolarov   – Manchester City– CB: Gól és gólpassz, az ő játéka volt egyedül üde folt a védelemben a Leicester elleni kiütés alkalmával.

Phil Jones  – Manchester UnitedCB:  3 megnyert légi fejpárbaj, 3 jó szerelés, ám ami a legfontosabb, leradírozta Harry Kanet.

José Holebas   – Watford – LB: Bejátszott a bal oldalt,2 gólpassz, 3 szerelés és 2 megnyert légi párbaj.

Wilfred Zaha – Crystal Palace RM: A mérkőzés embere, gól és gólpassz, ismét nagyon jól teljesített.

Ander Herrera   – Manchester United – CM: Parádés gólpassz a rangadón, a középpálya legjobbja volt. Kifogástalan karmesteri teljesítmény meccs embere címet ért.

Jake Livermore   Hull City – CM: Parádés gól ami sokáig úgy nézett ki győzelmet ér. E mellett végig jó játék, 2 megnyert légi párbaj és 4 jó szerelés.

Stefano Okaka  – Watford – RM: Duplázott az Everton ellen, nem is akármilyen gólokkal. Mérkőzés embere cím természetesen az övé lett.

Jamie Vardy  – Leicester City CF:  Mesterhármas a Citynek. Újra régi fényében csillogott a csatár. A forduló embere.

Fernando Llorente  – Swansea   – CF:  Dupla a Sunderland ellen. Ez már a La Ligában megismert formája volt.

+1 Jose Mourinho    – Manchester United – C: Nem sokan tudják a Spurst 0 gólon tartani, azonban csapata megcsinálta. Kezd a helyes útra térni a United.