Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea visszarendelte az ifjú holland védőt! – hivatalos

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, Antonio Conte figyelmét felkeltette a Bournemouth-nak kölcsönadott ifjú hátvéd, nevezetesen Nathan Aké remek teljesítménye. A Chelsea olasz trénere nyilatkozatában elmondta, hogy számukra érdekes opció lenne az ő visszahívása. Nos, a mai nap folyamán hivatalossá vált, hogy a londoni “kékek” visszarendelték a fiatal védőt. 

afc-bournemouth-v-liverpool-premier-league

Nathan Aké a Chelsea legjobbjai között a 2012/2013-as idényben mutatkozhatott be, Rafa Benítez jóvoltából. A spanyol tréner többek között a Premier League-ben és az Európa-ligában is megadta számára a lehetőséget. Utódja, José Mourinho is néhány alkalommal pályára küldte az ifjú hátvédet, de nagyon minimálisan. 

A 2015/2016-os szezonban megadatott számára az esély, hogy alapember legyen egy angol élvonalbeli csapatban, nevezetesen a Watfordban. Nos, ez sikerült neki, hiszen a bajnokságban 24 meccsen jutott szóhoz. A mostani kiírás során pedig a Bournemouth-hoz került, eleinte a cserepadról figyelhette társait, majd a Stoke elleni bajnokin kezdőként kapott szerepet Eddie Howe-tól, melyet meghálált, hiszen győztes gólt szerzett, majd később a Liverpool orra alá is sikerült borsot törnie. A “cseresznyéknél” 10 első osztályú találkozón lépett pályára, ezeken pedig 3 alkalommal volt eredményes.