Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Jó formában a Celta, simán legyőzte a Malagát – videóval!

Korai góllal nyitott a Celta a Malaga ellen, és nem is engedte ki az irányítást a kezei közül egész meccsen, így könnyedén nyertek. A másk délutáni meccsen a Betis uralta a mérkőzést a Leganes ellen, ami az eredményen is meglátszik. 

w_900x700_08190947elche-cadiz-10

Forrás: laliga.es

Celta Vigo – Malaga: 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Aspas (7.), Wass (60.),  Fontas (73.)  ill. Wass (86. – öngól)
Kiállítás: – ill. –

Nagyon jól kezdte a meccset a Celta Vigo, a 7. percben meg is szerezték a vezetést. Jonny adott egy tökéletes hosszú labdát Iago Aspasnak, akinek már csak a kapuba kellett vezetnie játékszert. Sokáig nem is született nagyobb helyzet a meccsen, aztán a 29. percben a Malaga is megmutatta magát, amikor Santos fejesét bravúrral védte Ruben Blanco. A félidő további felében már nem született több gól.

A második félidőben folytatódott a Celta fölény, de nem jutottak el komolyabb helyzetig. Aztán a 60. perben megtört a jég, és jött a második találat. Theo Bongonda passzolta Daniel Wass elé a labdát, neki csak az üres kapuba kellett bepasszolnia azt. Nem sokat kellett várnia a következő gólig sem, a 73. percben a hazaiak meglőtték a harmadik találatukat is. Iago Aspas egy szabadrúgásból rúgta be a labdát a kapu elé, amit Andreu Fontas vett át, majd be is rúgta a kapu közepébe. Hiába dőlt már el a meccs, nem zárult még le a góltermelés, hiszen a 86. percben szépített a Malaga igaz egy öngóllal. A középre szálló labda Daniel Wass fejéről pattant be saját kapujába. Ezzel az eredménnyel zárult a mérkőzés. 

Betis – Leganes: 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Ruben Castro (51.), Piccini (85.) ill. –
Kiállítás: – ill. –

A meccs egy Leganes helyzettel kezdődött, de Adan résen volt, és védeni tudott. Ezután jobban kezdett játszani a Betis, a 15. percben a szabadrúgásuk épp a kapu fölé ment. Az első félidőben már a hazaiak domináltak, de nem született gól.

A második félidőben is folytatódott a Betis fölény, és az 51. percben meg is szerezték a vezetést. Ruben Castro helyezkedett nagyon jól és a védőket megelőzve passzolta a kapus mellett a labdát a hálóba. Innentől kezdve szinte egykapuzás volt, a Betis teljesen uralta a mérkőzést, és csak az volt a kérdés, hogy mikor jön a második. Erre egészen a 85. percig kellett várni, de megszerezték a következőt. A Leganes védője rossz helyre passzolta a labdát, ami Alegria elé került, ő pedig Piccininek passzolta, aki be is lőtte.