Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mario Kempes a Juventus argentin csillagát méltatja!

Az argentin futball egyik valaha volt legnagyobb alakja, nevezetesen Mario Kempes a Juventus ifjú támadóját, Paulo Dybalát méltatta a La Nacionnak adott interjújában. A legendás labdarúgó a “zebrák” zsenijét tartja az ő következő drágakövüknek. 

maxresdefault

“Ő a következő drágakövünk. Még senki sem ért fel arra a szintre, mint Messi, de gondolnunk kell a jövőre, és az egyik legnagyobb tehetségünk Dybala. Pár hónappal ezelőtt még Agüero vagy éppen Higuain volt ebben a helyzetben, viszont Dybala túlszárnyalhatja őket, ha nem fogják sérülések hátráltatni” – nyilatkozta Mario Kempes. 

Paulo Dybala 2015 nyarán csatlakozott a Juventus keretéhez. Az ifjú támadó gyorsan közönség kedvencé vált, köszönhetően a remek teljesítményének. Az argentin játékost rengeteg együttes szívesen a soraiban tudná, többek között a Barcelona vagy éppen a Real Madrid, ám nagyon úgy fest, hogy még egy jó ideig nem hagyja el az “öreg hölgyet”, ráadásul a szerződésének meghosszabbítása is tervben van. A torinói alakulat színeiben eddig minden frontot egybe véve 63 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 29 alkalommal volt eredményes illetve 13 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár