Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fontos három pontot szerzett a Gijon és a Sevilla! – Videóval

A La Liga 22. fordulójában vendégként szerezett három pontot a Sevilla és a Sporting Gijon; előbbi a Las Palmas vendégeként 1:0-ra, míg utóbbi a Leganés otthonában nyert 2:0-rra.

(Kép: LaLiga Twitter)

Las Palmas – Sevilla 0-1 (0-0)
Gran Canaria stadion, Vezette: Ricardo de Burgos Bengoetxea
Las Palmas: Varas – Castellano (M. E. Garcia, 90.), Aythami, Lemos, Simon – Viera, Montoro (Livaja, 81.), Mesa – Jesé, Boateng, Halilovic (Tana, 81.). Vezetőedző: Quique Setién
Sevilla: Rico – Mariano, Lenglet, Mercado, Sarabia – Vitolo, F. Vázquez (Jovetis, 77.), N’Zonzi (Iborra, 68.), Kranevitter, Nasri – Ben Yedder (Correa, 77.). Vezetőedző: Jorge Sampaoli

Gól: J. Correa (80.)
Sárga lap: Lemos (84.), Mesa (87.) illetve Kranevitter (17.), Sarabia (28.), Iborra (77.), Correa (80.)
Kiállítás: –

Gól nélküli első félidőt követően, a szünet után amikor már úgy tűnt, hogy a csapatok nem tudják feltörni az ellen védelmét, a hajrához érve megtört a jég! Egy végletekig egyszerű akció végén a Sevilla megszerezte a találkozó egyetlen, mindent eldöntő gólját. Jorge Sampaoli csapata 2 húzásból felért a Las Palmas kapujáig, mégpedig úgy, hogy Sergio Rico hosszan felrúgta a labdát, Vincent Iborra megcsúsztatta, Joaquin Correa pedig a kapuig gyalogolt a játékszerrel, és higgadt tudott maradni.

A Sevilla győzelmével továbbra is tartja a lépést a Barcelonával és az éllovas Real Madriddal, igaz a blancók két meccsel kevesebbet játszottak mint üldözőik.
A Sevilla jó bajnoki szereplésének az egyik titka egyértelműen az, hogy az elmúlt szezonok nyeretlenségi szériája után, most idegenben is gyűjtögeti szépen a pontokat az andalúz gárda.

https://www.youtube.com/watch?v=lu4YTGXjA8A

Leganés – Sporting Gijon 0-2 (0-0)
Gól: Canella (66.), Burgui (83.)

A kiesés ellen menekülő csapatok rangadóján nagyon fontos három pontot szerzett a Gijon, mely ugyan még nem mozdult el a kieső helyről, viszont feljött két egységnyire éppen a Leganés mögött.

https://www.youtube.com/watch?v=9Vn2ZU_nSXA