Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Egy mindenkiért, mindenki a tizenkettedikért!”

A Real Madridnál egy olyan új mottóval hangolnak a Napoli elleni BL párharcra, mely a blancók tavaszi szezonját is jól összefoglalhatja.

A Bernabéu közönségére is nagy szükség lehet a Napoli ellen (Kép: marca.com)

Nagy várakozás és összefogás előzi meg a blancók részéről a ma esti Real Madrid – Napoli (20:45, Tv: Sport 1) összecsapást! A spanyol fővárosban egyrészt tisztában vannak azzal, hogy egy nagyon erős és kellemetlen ellenfelet sodort a csapat útjába Fortuna, és biztosan kiélezett összecsapásra van kilátás. Ráadásul némiképp Zinédine Zidane csapata van kevésbé kedvezőbb helyzetben a párharc során azzal, hogy az első mérkőzést épp a Santiago Bernabéu stadionban játsszák majd a felek.

Másrészt a blancók háza táján, szurkolók, vezetők és játékosok szeme előtt ott lebeg az a történelmi tett, hogy a Bajnokok Ligájában a csapatnak sikerüljön elsőként a címvédés. A közös cél érdekében a bombaformában futballozó Dries Mertens, a nagyszerű Marek Hamsik, vagy a minden hájjal megkent Maurizio Sarri fémjelezte Napolit persze nem ildomos félvállról vennie a király gárdának. Éppen ezért is született meg az “Egy mindenkiért, mindenki a tizenkettedikért jelmondat!”, mely a csapatot hívatott motiválni annak érdekében, hogy a játékosok érezzék, mindenki segíti őket a hőn áhított BL-címvédés elérésében
Az első lépcsőfok megugrása Cardiff, – a BL-döntő helyszíne – felé a Napoli két vállra fektetése lenne a Bérnabéuban…