Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leverkusen középpályását vinné az Atletico! – sajtóhír

A Kicker információi szerint a Diego Simeone által irányított Atletico Madrid bejelentkezett a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen színeiben futballozó Kevin Kampl játékjogáért. 

09 12 2015 Fussball UEFA Champions League 2015 2016 Gruppenphase 6 Spieltag Bayer 04 Leverkusen

A szlovén válogatott középpályás menedzserét megkérdezték az üggyel kapcsolatban, ám ő csak annyit mondott, hogy nem kívánja kommentálni. Nos, a 26 esztendős futballistát jelenlegi állomáshelyéhez 2020 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 15 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Kevin Kampl először a Red Bull Salzburgnál nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, ahol 2012 nyarától egészen 2015 januárjáig rúghatta a bőrt. Ugyan is 2015 januárjában leigazolta a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund, a német sztárcsapat 12 millió euró ellenében kaparintotta meg a játékjogát. A BVB-nál azonban csupán egy fél évet töltött el, mivel nem igazán tudja stabilizálni helyét a kezdőben. A 2015-ös nyári transzfer időszak folyamán visszatért régi klubjához, azaz a Bayer Leverkusenhez. A “gyógyszergyáriaknál” maximálisan élvezi a bizalmat, a klub színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 61 találkozón jutott szóhoz, melyek során 6 alkalommal volt eredményes illetve 9 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár