Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luis Enrique: “Nem adtuk fel, és ez volt a kulcs”

Luis Enrique a tegnap esti PSG elleni BL-nyolcaddöntő visszavágó után hiába szeretett volna együtt ünnepelni a játékosokkal, a sajtó rendelkezésére kellett állnia, ahol elmondta, hogy azért nyertek, mert erősen hittek benne. 

cd07d261-c669-411f-88e5-0769189550cf

Forrás: sportinglife.com

A Barcelona nyáron távozó edzőjének azért még kijut a jóból jelenlegi csapatával. Senki nem hitt már abban, hogy az első meccsen elszemvedett 4-0-ás vereség után a Barcelona vissza tud majd vágni a PSG-nek, de mégis összejött. Luis Enrique szerint az volt a kulcs, hogy hittek a feltámadásban.

“Kihangsúlyoznám azokat az embereket, akik hittek abban, hogy vissza tudunk jönni 4-0-ról. Nekik ajánlom ezt a győzelmet.  A hatodik gólt a világ Barcelona-szurkolói rúgták be. A csapat teljesítménye lenyűgöző volt, sok kockázatot vállaltunk, de ez szükséges volt a sikerhez. A vége pedig egészen hősies – a kulcs az volt, hogy a csapat végig hitt abban, hogy fordítani tud.”

A Barcelona a történelmi továbbjutással a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe került, ahogy eddig a Real Madrid, a Borussia Dortmund, és a Bayern München. Jövő héten játsszák a Monaco – Manchester City, Leicester – Sevilla, Juventus – Porto és az Atletico Madrid Leverkusen összecsapásokat, majd ezután sorsolják ki a párosításokat.