Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mascherano: “Eltaláltam Di Mariát!” – Videóval

A Barcelona PSG ellen aratott drámai, 6:1-es győzelme után akad bőven miről beszélnünk a találkozót illetően… Például arról, hogy vajon járt-e volna büntető a párizsiaknak a Macherano vs. Di Maria párharcot követően?!

(Kép: as.com)

A Barcelona – PSG találkozón 3:1-es katalán vezetésnél a PSG több veszélyes kontratámadást is tudott vezetni. Az egyik ilyen alkalmával Ángel Di Maria – mögötte az őt kétségbeesetten üldöző Mascheranoval – egyedül vezethette a labdát ter Stegen kapusra. Az eredmény? Az argentin szélső meglepő módon elhibázta a 100%-osnak tűnő ziccert, ehhez azonban jelentősen hozzájárult a becsúszó Mascherano, aki már az élő közvetítés során is láthatóan gyanús körülmények közepette piszkált oda honfitársának. Mivel azonban a játékvezető sípszava néma maradt, a PSG elszalasztott nagy lehetőségéről beszélhetünk, illetve a drámai meccs ütőzöngéjeként arról is, járt-e volna büntető a franciáknak vagy sem?!

A találkozót követően csapata továbbjutása miatt roppant mód megkönnyebbültnek tűnő  Mascherano közelebb hozott mindenkit a megoldáshoz. “Eltaláltam őt! Nem kérdés, hibáztam. De azt gondolom, többet nem érdemes már erről a szituációról beszélnünk!” – Zárta rövidre mondandóját a Barca hátvédje.

Di Maria ziccere a hátulról érkező Mascherano-val:

… és lassítva: