Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Négy játékos az Atlético Madrid kereszttüzében – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone négy játékost is kiszemelt, akiket a nyáron szeretne megvásárolni. Egy spanyol, egy uruguayi, egy brazil és egy szlovén labdarúgó szerepel a listáján.

Képtalálat a következőre: „cavani”

Forrás: independent.co.uk

A spanyol El Larguero lap szerint több játékost is kinéztek már maguknak az Atlético Madridnál, akik nem számolnak azzal, hogy a nyáron még hatályban lesz a FIFA átigazolási-tiltása. Az egyik legnagyobb név minden bizonnyal Edinson Cavanié. A madridi klub mindenképpen hosszú távon számol vele. Az uruguayi játékosnak 2018 nyarán járna le a szerződése a PSG-nél, a piaci értéke pedig körülbelül 55 millió euró, így nagyjából ilyen összegben kell gondolkodnia a vezetőségnek. Egy másik támadót is szeretnének megszerezni, név szerint a Sevillában futballozó Vitolót, akit már a nyáron megkerestek egy ajánlattal, de a játékos akkor még elutasította az érdeklődést.

Képtalálat a következőre: „Fabinho”

Forrás: reddevilarmada.com

Tiago szinte biztosan elhagyja a klubot a szezon végén, ezért az ő helyére is keresnek erősítést a középpályára. Az egyik ilyen a Monacóban játszó Fabinho lenne. A 23 éves középpályás kiváló szezont fut, az Atléticót pedig a sokoldalúságával nyűgözte le. Ebben az idényben védekező középpályás pozíciót játszik, de karrierjét jobb szélsőként kezdte. A másik opció Kevin Kampl lenne, aki talán kreatívabban játszik a brazilnál. Az Atlético Madrid döntéshozói első kézből tapasztalhatták meg, mit tud a szlovén labdarúgó, hiszen a Bajnokok Ligájában csapatával, a Bayern Leverkusennel játszottak.

A négy játékoson kívül visszavárják a csapathoz, a jelenleg az Alavesnél kölcsönben lévő Theo Hernandezt is, aki remekül játszik a spanyol újoncnál, és ez már több klub figyelmét is felkeltette. Tiago mellett viszont szinte biztosan távozik az uruguayi Gimenez is, akinek a helyére is keresnek majd embert a védelem közepébe.