Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Roma bejelentkezett a PSG mellőzött középpályásáért

Közeledünk a nyárhoz. Ez picit megviseli a szervezetet. Egyrészről az egyre melegedőbb levegő, másrészről rövidebb éjszakák és persze ott van a töménytelen pletykaáradat, ami szó szerint elüti az embert a futball világában. Most ebből az árból kiemeltünk egyet, aminek azért lehet bőven valóságalapja, mivel Krychowiak aligha győzte meg eddig Párizst arról, hogy ő megérte volna a pénzét. 

krychowiak-psg_1kx1iike0qp4iz1qankrbwp6r

Grzegorz Krychowiak 2016 nyarán érkezett meg a francia fővárosba Unai Emery külön kérésére, azzal a céllal, hogy a PSG középpályájára kellő stabilitást adjon. Indokolt volt ez, hiszen Thiago Motta már nem lesz fiatalabb és aligha tudja most már végig csinálni úgy a szezont, hogy mindent találkozón egyenletesen teljesít. Főleg úgy, hogy a franciáknak a Bajnokok Ligája megnyerése volt az elsődleges célja.

Azonban a 33 millió euróért igazolt lengyel válogatott a szezon során mindössze tizenegyszer lépett pályára a csapatában, mármint ha csak a  bajnokságot nézzük. Ez idő alatt egy gólt és egy gólpasszt sem jegyzet. Hozzá kell tenni, hogy egy sajnálatos térdsérülést is összeszedett.

 Nem mellesleg Rabiot személyében, mintha megtalálta volna az emberét arra a posztra Emery.

Krychowiak számára viszont adott egy mentőöv, ami egyenesen Olaszországba húzná. A hős megmentő pedig az AS Roma csapata lehet. A Tuttomercatoweb arról számolt be ma, hogy amennyiben a “farkasok” lemaradnak az Atalanta középpályásáról, Franck Kessieről, akkor bevetik magukat a lengyelért. Pontos összeget nem ír a forrás.

Szerző: Borbély Szabolcs