Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Nem nyerjük még meg a bajnokságot, ha legyőzzük a Barcát”

Zinedine Zidane is nyilatkozott a sajtó munkatársainak a vasárnapi El Clasico kapcsán. A francia edző nem akarja elbízni magát egy esetleges győzelem esetén sem. 

14928570620935

Forrás: Marca

Habár a Real Madrid egy győzelemmel elszakadhat a Barcelonától, Zinedine Zidane mégsem gondolja úgy, hogy ha nyernek, akkor a bajnokság is a kezükben van.

“A Barcelona legyőzése nem jelenti azt, hogy a bajnokságot is megnyerjük. Ez csak egy meccs a fennmaradó hat közül.”

Amíg a Barcelonánál Neymar szinte biztosan nem fog játszani, Zidane bejelentette, hogy Gareth Bale teljesen felépült, de még nem biztos, hogy játszani fog holnap az El Clasicón.

“Bale jól teljesített az edzéseken, bekerült a keretbe is, de majd holnap meglátjuk, képes lesz-e játszani. Sajnos kicsit fáradt a csapat, de nagyon motiváltak, ráadásul otthon játszunk, ahol mellettünk vannak a szurkolók is, amire nagy szükségünk lesz.”

A francia tréner az ellenfélről is szót ejtett, akiket nagyon tisztel, és tudja, hogy nagyon jól kell majd játszaniuk ellenük.

“A Barcelona egy kiváló csapat, ami nagyon sok mindenen ment már keresztül a szezonban, de nem hiszem, hogy a Bajnokok Ligájából való kiesés hatással lesz rájuk. Egy biztos, a legjobb játékunkat kell mutatnunk ellenünk, különben bajban leszünk.”