Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: 7 év után szerzett gólt, a társak őt is ünnepelték!

A spanyol bajnokság 34. fordulójában, az Osasuna ellen 7:1-re megnyert bajnokin egy különleges mérföldkőhöz érkezett a Barca futballistája, Javier Mascherano.

(as.com)

2010-es liverpooli érkezése óta Javier Mascherano jóformán mindent megnyert az FC Barcelona játékosaként. Az argentin védekező mindenesnek a hétközi Osasuna elleni találkozóig azonban volt egy olyan egyéni statisztikai mutatója, mely ha nem is feltétlenül árnyalta be a játékos barcelonai karrierjét, de mindenképpen meglepően mutatott.

Mascherano az Osasuna ellen lépett pályára 319. alkalommal az FC Barcelona színeiben. Ezen hosszú és sikeres időszak alatt a 32 esztendős játékos mindössze az első találatát jegyezte a pamplónaiak ellen gránátvörös-kék mezben. A csupaszív futballista a 67. percben büntetőből volt eredményes, igaz 15 perccel korábban már volt egy kapufája, mely jelezte, hogy igencsak érik az az bizonyos első Mascherano-gól! A társak mindenesetre nem feledkeztek el az argentinról, akit szép gesztusként odaállítottak a tizenegyes elvégzéséhez.