Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videoton: „Négy bajnoki döntő vár ránk” – Scepovics

A célegyenesre fordult a magyar bajnokság is, ami nemcsak a Videotonnak, de Marko Scepovicsnak is vízválasztó lehet.

marko-scepovic-9991

Soha még ennyire kevés góllal nem lett gólkirály senki, mint amennyinél most Marko Scepovics és Eppel Márton áll. Mindkét labdarúgó 12 találattal áll, de mögöttük ott van egy gólra Enis Bardhi (Újpest), és Böde Dániel (Ferencváros). De nemcsak a két labdarúgó, hanem klubjuk, a Videoton és a Honvéd is azonos pontszámmal áll a táblázat élén, így nagy a valószínűsége, hogy csak az utolsó fordulóban dől majd el a bajnoki cím sorsa. „Négy forduló van hátra a bajnokságból, ami azt jelenti, hogy négy bajnoki döntővel felérő mérkőzés vár ránk. A Haladás egy nagyon egységes, masszív csapat, biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk ellenük, a céljaink elérése érdekében azonban nem veszíthetünk már pontokat, pláne nem hazai környezetben. A DVSC ellen jó százalékban használtuk ki a helyzeteinket, ez lehet a siker kulcsa most szombaton is.” – fogalmazott a csatár klubja honlapján a bajnoki versenyfutásról.

Ami pedig a gólkirályi címet illeti, odaadná a bajnoki aranyért. „Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy jó esélyem van a gólkirályi cím megszerzésére is, de nem ez motivál, hanem az, hogy a csapat szerepeljen minél eredményesebben. Nem az számít, hogy ki lövi a gólokat, sokkal fontosabb, hogy nyerjünk. Természetesen, ha úgy alakul, hogy szezon végén az én nevem mellett szerepel majd a legtöbb lőtt gól, annak nagyon fogok örülni, de ami ennél is fontosabb, hogy május végén a Vidi neve mellett legyen a legtöbb szerzett pont.”

Szombaton a Haladás, majd az Újpest, a Ferencváros, és végül a Honvéd elleni találkozók jönnek sorba. Négy rangadó, ami a bajnoki cím szempontjából nem mindegy, miként végződik.

Gavalovits Sándor.