Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sandro gólt lőne a Realnak, hogy bajnok legyen a Barca

A Malaga fiatal támadója, Sandro Ramirez igazán jó formában futballozik jelenleg, és következő ellenfelüket, a Real Madridot sem kímélné, ha azzal volt klubját, a Barcelonát segíthetné a bajnoki cím felé. 

14951406674058

Forrás: Marca

A Barcelona egykori játékosa, Sandro Ramirez jelenleg a Malaga támadója, ahol elég szépen teljesít, a bajnokságban 14 gólig jutott. A 22 éves játékos nagyon szívesen betalálna vasárnap este a Real Madrid hálójába, ezzel is segítve korábbi klubját.

“Remélem, hogy gólt lövök a Real ellen, és a Barcelonának adom a La Liga trófeáját. Remélem teljesül a kívánságom. Nagyon sok mindennel tartozom a Barcelonának, és nagyon remélem, hogy visszaadhatok ezzel nekik valamit.”

Sandro a Barcelona saját nevelésű játékosa volt, viszont nem tudta magának kiharcolni a helyet a kezdőcsapatban. Minden sorozatot figyelembe véve 37 mérkőzésen lépett pályára a katalánok első csapatában, és ez alatt 7 gólt szerzett.

A játékos kijelentése azért lehet még érdekes, mert csapatával egy döntetlent és győzelmet ért el a Barcelona ellen a szezonban, ráadásul Sandro a második bajnoki mérkőzésükön be is talált volt csapatának. Mindkét meccsen fontos pontokat hullajtott a Barca, ami a végelszámolásban a különbséget jelentheti.