Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét Olaszországban köthet ki Morata – sajtóhír

Egyre több hír jelenik meg arról, hogy a Real Madrid csatára a nyáron elhagyja a királyi gárdát, mert több lehetőséget szeretne kapni. Felmerült már a Chelsea és a Manchester United neve is, most viszont egy újabb csapat jelentkezett be a spanyolért, az AC Milan együttese. 

alvaro-morata-cropped_j3lo6lyvo5fr18ypwhp1s34hx

Forrás: goal.com

Alavaro Morata sokkal többet szeretne játszani, amit a Real Madridnál minden bizonnyal nem fog megkapni, amíg a BBC is a csapatnál van. A spanyol csatár azonban bebizonyította, hogy alkalmas lenne a feladatra, hiszen a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 20 gólt szerzett, ami a második legtöbb a csapatban Cristiano Ronaldo után. Zinedine Zidane azonban nem biztosított túl sok lehetőséget a számára, amivel a játékos nincs megelégedve, és elég valószínű, hogy emiatt távozni fog a nyáron.

A jó teljesítmény felkeltette több európai top klub érdeklődését is, és spanyol lapértesülések szerint a legújabb érdeklődő az AC Milan együttese. A klub újdonsült kínai vezetősége 60 millió eurót sem sajnálna a spanyol támadóért. Ha Morata is úgy dönt, hogy menni szeretne, a Real Madrid egy ekkora összeg fejében elengedné. Carlos Bacca úgy tűnik, távozik a nyár folyamán, így a helyére keresnek egy új, első számú csatárt.

A Milan mellett Antonio Conte és Jose Mourinho is érdeklődik utána, hiszen mindkettő nagy rajongója a játékosnak, így akár még ők is beszállhatnak az érte folyó harcba.