Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messinek immáron saját applikációja is van!

Lionel Messi a klubszezon lezárása után sem feledkezett meg rajongóiról, hiszen megjelentette egyéb újítások mellett saját applikációját!

(Kép: as.com)

Lionel Messi a spanyol Király-kupa megnyerésével 30. trófeáját nyerte az FC Barcelonával. Az argentin klasszis nem is találhatott volna megfelelőbb alkalmat arra, minthogy az elmúlt hétvégi kupagyőzelem után nagy bejelentést tegyen!

Mostantól ugyanis működik a messi.com nevű internetes honlap, mely a Barca tízeséről minden lényeges információt tartalmaz, folyamatosan “szállítja” a Messivel kapcsolatos újdonságokat a közösségi média különböző platformjairól, sőt az oldal egy visszaszámlálóval nyit, amely jelzi, hogy Messi mikor is lép újra pályára. A honlap egyelőre angol és spanyol nyelven érhető el.

A messi.com-nál még érdekesebb és forradalmibb újítás, hogy a 30 esztendős futballista immáron saját applikáció büszke birtokosa is. Az alkalmazás egyelőre Argentínában és Spanyolországban tölthető le Android és iOS készülékekre egyaránt, de természetesen a globális terjeszkedés sem várat már sokat magára! Messi marketingje kapcsán friss hír még, hogy hamarosan indul a Messi TV is.