Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Monaco visszautasította a City ajánlatát! – lapértesülés

A The Telegraph információi szerint a Leonardo Jardim által irányított AS Monaco visszautasította az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City kecsegtető ajánlatát. A Pep Guardiola vezette együttes Benjamin Mendy játékjogáért cserébe kínált fel komoly összeget… 

633044274-paris-saint-germain-v-as-monaco-ligue-1-850x560

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Sky Sports úgy értesült, a Manchester City nagyon közel áll ahhoz, hogy megkaparintsa Benjamin Mendy játékjogát. A manchesteri alakulat állítólag 40 millió fontot sem sajnált volna az ifjú francia szélső hátvédért. Nos, azonban a The Telegraph értesülései szerint az AS Monaco visszautasította az angol együttes rendkívül kecsegtetőnek mondható ajánlatát, azonban biztosra lehet venni azt, hogy a Manchester City nem fog könnyedén lemondani Mendy megszerezéséről. 

A Pep Guardiola vezette Manchester City korábban már két érkezőt is bejelenthetett. Bernardo Silvát ugyebár pont az AS Monacótól szerezte meg a klub, míg Ederson Moraes-t az SL Benficától. A friss igazolások mellett volt több távozó is. A gárda elbúcsúzott Jesús Navastól, Bacary Sagnától, Gael Clichytől, Pablo Zabalétától, s Willy Caballerotól egyaránt elköszönt.