Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A United középpályását vinné a Valencia! – lapértesülés

A Daily Mirror információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Valencia a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a José Mourinho által irányított Manchester United rutinos középpályását, nevezetesen Ander Herrerát

maxresdefault

A brit napilap úgy értesült, hogy a “denevérek” 30 millió fontot sem sajnálnának Ander Herrera játékjogáért cserébe, akit korábban a Barcelonával is szóba hoztak. A Valencia élére ugyebár az a Marcelino került, akivel Herrera korábban már dolgozhatott együtt a Real Zaragozánál. Bár a Manchester United nem hajlandó megválni alapemberétől, viszont a spanyol együttes mindenképp szeretné megszerezni a rutinos középpályását. 

Ander Herrera a 2016/2017-es idény folyamán minden frontot egybe véve 50 mérkőzésen léphetett pályára, melyek során 2 alkalommal volt eredményes illetve 11 gólpasszt osztott ki a társai között. A spanyol labdarúgó összességében jó szezonon van túl, hiszen a “vörös ördögök” elnyerték a Szuperkupát, a Ligakupát és az Európa-ligát is.