Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Capello: “Pepe a PSG játékosa lesz!”

A korábban a Real Madridnál is dolgozó Fabio Capello már tudni véli, hogy folytatja a blancóktól távozó középhátvéd, Pepe.

(Kép: as.com)

Ahogy arról Mi is beszámoltunk, a Real Madrid portugál középhátvédje, Pepe már el is köszönt a blancóktól, így téve biztossá azt, amit korábban többször is megírtak már a nemzetközi sportsajtóban, mégpedig, hogy a portugál válogatott középhátvéd távozik a Real Madridtól!

Fabio Capeollo az angol Sky Sports csatorna ‘Calciomercato – L’Originale‘ című műsorában azt is elárulta, hogy hova igazol Pepe. A blancók korábbi vezetőedzője szerint már eldőlt, hogy a 34 esztendős játékos a Paris Saint-Germain labdarúgója lesz. “Pepe a PSG játékosa lesz, ebben száz százalékosan biztos vagyok. A transzferről már Cardiffban döntöttek a felek!” – Így Capello, aki ezek szerint biztos forrásból tudja, hogy a párizsiak még a cardiffi Bajnokok Ligája-döntő előtt megegyezhettek a játékos képviselőivel.

Egy biztos Pepe elköszönt a Real Madridtól, ám pünkösd hétfőn a játékos még arról beszélt az ‘El Partidazo de Cope‘ című spanyol műsorban, hogy nem egyezett meg egy klubbal sem a folytatásról, és például Angliából is vannak ajánlatai (…) Capello szerint azonban eldőltek már a legfontosabb kérdések – Kíváncsian várjuk, hogy így van-e!?