Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Cristiano Ronaldo évről-évre felülmúlja magát”

Legutóbb Cristiano Ronaldo illette dicsérő szavakkal Lionel Messit, most pedig az argentin méltatta portugál kollégáját. Messi az ESPN-nek adott interjújában beszélt a kettejük viszonyáról, a szerződéshosszabbításról, és a válogatottról. 

maxresdefault

Forrás: youtube.com

Messi is hangsúlyozta, hogy nincs kettejük között rivalizálás, sőt fantasztikus játékosnak tartja, aki évről-évre is képes megújulni, ahogy ezt tette ebben az idényben is.

“A rivalizálást a sajtó erőlteti, nem pedig mi. Mindketten arra törekszünk, hogy a legjobbat érjük el a csapatunkkal, és amit ezen kívül mondanak és írnak, egyáltalán nem fontos. Cristiano egy fenomenális, minőségi játékos, aki évről-évre felülmúlja magát. Ezt az egész világ tudja, ezért is a világ egyik legjobbja.”

Az argentin azt is bevallotta, hogy Barcelonában szeretné befejezni a karrierjét, és a spanyol lapok már azt is tudják, hogy közel állnak a szerződése megújításához.

“Mindig is a Barcelonában akartam maradni, hiszen ez volt az álmom. Mindig azt mondtam, hogy innen akarok visszavonulni, és most kiderül, hogy összejön-e.” 

Argentína pénteken Brazília ellen fog játszani egy felkészítő meccsen, amelynek okán Messi beszélt a válogatottról, és az elbukott döntőkről.

“Három alkalommal is nagyon közel voltunk a győzelemhez, de mindig valami apróságon ment el a dolog. Azt hiszem, hogy a döntő pillanatokban nem áll mellettünk a szerencse. Nagyon nehéz felállni az ilyen vereségek után, de mindig sikerült, és újabb döntőkbe jutottunk be.”