Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo visszatér a Manchester Unitedhez?

Mint ismert, Cristiano Ronaldo kapcsán újra felerősödtek az adóbotránnyal kapcsolatos híresztelések. Bár a Real Madrid hivatalos közleményben tudatta, hogy maximálisan kiáll a portugál világklasszis mellett, viszont ennek ellenére a pletykák szerint Cristiano Ronaldo el szeretné hagyni a madridi alakulatot. 

Porto v Manchester United - UEFA Champions LeagueCristiano Ronaldo ismét a Manchester Unitedben? 

Oldalunk a Marca információira hivatkozva beszámolt arról, hogy a Real Madrid menedzsere, Zinedine Zidane felhívta Cristiano Ronaldot, hogy maradásra bírja, aki ugyebár jelenleg a Konföderációs Kupán vesz részt a portugál válogatott tagjaként, de állítólag a játékos maga is bejelentette, hogy elhagyja a Real Madridot…

Nos, Cristiano Ronaldo kapcsán újabb pletykák keringenek. A Sky Sports úgy értesült, hogy a portugál világklasszis szívesen visszatérne a Manchester Unitedhez, ahol 2003-2009-ig rúghatta a bőrt. A “vörös ördögök” tagjaként is rendkívül sok sikerben volt része, hiszen többek között nyert három bajnoki címet, egyszer elhódította társaival a egy alkalommal Bajnokok Ligáját, s ugyan ennyiszer az FA-kupát is. Emellett ugyebár először a United színeiben lett aranylabdás, még 2008-ban. A Manchester United szerelését összesen 292 tétmérkőzésen húzhatta magára, melyek során 118 alkalommal volt eredményes. 

Innen került 2009 nyarán álmai klubjába, azaz a Real Madridhoz. Cristiano Ronaldo a “királyi gárda” futballistájaként még magasabb szintre emelkedett, a csapat tagjaként nyert többek között két bajnoki címet, két Király Kupát és három Bajnokok Ligája trófeát is. Emellett egyénileg is nem egy sikert ért el, például 2013-ban, 2014-ben és 2016-ban is neki ítélték oda az aranylabdát, de három alkalommal lett ő a La Liga gólkirálya illetve ugyan ennyiszer lett az övé az európai aranycipő a klub színeiben. Cristiano Ronaldo ezidáig minden frontot egybe véve 394 találkozón jutott szóhoz a Real Madrid színeiben, melyek során 406 gólt termelt. 

Könnyen lehet, hogy Cristiano Ronaldo és a Real Madrid valóban nem túl felhőtlen viszonyban válik el egymástól? Nos, erre minden bizonnyal hamarosan választ kapunk…