Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sirigu visszatért a Serie A-ba! – HIVATALOS

Visszatért a Serie A-ba a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain rutinos olasz válogatott hálóőre, nevezetesen Salvatore Sirigu, aki előző szezont a Sevillánál és az Osasunánál töltötte kölcsönben. 

Salvatore Sirigu, nuovo giocatore del Torino.

A Sinisa Mihajlovic által irányított Torino csapatánál folytatja pályafutását Salvatore Sirigu – számolt be róla az együttes hivatalos honlapja. A tapasztalt olasz portás hat esztendő után védhet ismételten a Serie A-ban, Sirigu ugyebár 2006-2011-ig a Palermo hálóőre volt. 

Salvatore Sirigu 2011 nyarán hagyta el a Palermót a Paris Saint-Germain kedvéért. Az olasz úriember éveken át a PSG első számú hálóőrének számított, s emellett teljesítményével nem is voltak problémák. Nos, ennek ellenére a 2015/2016-os idényben a cserepadra szorult, és alig-alig jutott szóhoz. Az előző szezonban a Sevillához került először kölcsönbe, ám az andalúziai gárdánál nem kapott túl sok lehetőséget, másodszorra pedig a szintén La Ligás Osasuna vette kölcsön, ahol természetesen minden bajnokin ő védett. A Paris Saint-Germain színeiben minden frontot egybe véve 190 mérkőzésen kapott lehetőséget Salvatore Sirigu, a francia klub tagjaként nyert többek között négy bajnoki címet és két Francia Kupát