Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo nyaralását fegyveres vámosok zavarták meg

Ángel Di Maria és Lionel Messi után – na meg akadt még pá labdarúgó a futballtörténelemben – Cristiano Ronaldo ellen is nyomozás folyik. A vád szerint a portugál 14,7 millió euróval (4,3 milliárd forint) tartozik a spanyol NAV-nak. A szerdai razziának ehhez lehet köze, bár ezt senki nem erősítette meg, vagy cáfolta.

2345

Miközben a Real Madrid keretének nagy része már az USA-ban készül a szezonrajtra, a csapat legnagyobb sztárja Cristiano Ronaldo még pihenőidejét tölti a Konföderációs Kupát követően.  A portugál klasszist a vízen rajtaütésszerűen lepték meg a a spanyol hatóság emberei Formentera szigetének közelében. Mind a játékosnak, mind pedig családjának, barátainak el kellett hagynia az  aYa London fedélzetét, amíg “jachtkutatást” (házkutatást) tartottak a fegyveres ügynökök.

Minderről a Hola.com számolt be, megjegyezve, hogy nem kevesebb, mint 90 percet töltöttek a szuperjachton, melyet ez idő alatt rendesen átfésülhettek. Megjegyzik, hogy az esetnek talán köze lehet az éppen folyó adóeljáráshoz, ám ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem sikerült.

Ronaldo egyébként úgy nyilatkozott, hogy tiszta a lelkiismerete, s amíg rá nem bizonyítják, hogy bűnös, addig semmit nem fizet a spanyol hatóságoknak. Az ügy július 31-én új mérföldkövéhez érkezik, egy madridi bíróságon ugyanis ekkor veszik fel a klasszis vallomását.