Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Máris belopta a szurkolók szívébe magát az új igazolás!

A Real Betis együttesétől szerződtetett Dani Ceballos első interjúját adta Real játékosként – A madridi drukkereknek nem kellett csalatkozniuk!

(Kép: penamadridista.hu)

Dani Ceballosnak valóban nagy álma lehetett, hogy a Real Madridban futballozhasson! A nemrég véget ért U21-es Európa-bajnokság legjobbjának megválasztott technikás középpályásnak motivációs problémái biztosan nem lesznek új állomáshelyén!

“Leírhatatlan, hogy mennyire büszke vagyok arra, hogy a Real Madrid játékosa lehetek! Két dolog lebeg a szemem előtt: Az alázatosság és a kemény munka! Meg szeretném mutatni, hogy megérdemlem a klub mezét, így mindent meg fogok tenni azért, hogy a Real Madrid történelme még nagyobb lehessen! Hala Madrid!” – Idézi Ceballos bemutatkozását a Marca sportnapilap.

Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy a 20 esztendős futballista máris elfelejtette volna nevelőklubját, annak álljon itt Ceballos-interjú köszönetnyilvánító része! “Mindig is ott lesz a szívem fölött a Betis címere! Rengeteget köszönhetek a klubnak, és ezt sohasem fogom elfelejteni. A Betisnél válhattam profi futballistává, és ezért örökké hálás leszek! Köszönettel tartozom a szurkolóknak is azért a támogatásért, melyet az első perctől kezdve élvezhettem! Viva La Betis!” – Köszönt el Ceballos az andalúzoktól.