Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Nem hajlandó visszavonulni a korábbi Wenger-kedvenc

Távolról sem futotta be azt a pályafutást az egykoron Patrick Vieira utódjának kikiáltott Abou Diaby. A francia középpályás hiába töltött el kilenc szezont az Arsenalban, sajnos ideje nagy részében egyik sérülésből „esett” a másikba.

Forrás:www.goonersworld.co.uk

Forrás:www.goonersworld.co.uk

Diabynak 2015 nyarán nem volt tovább maradása az Arsenalban, ekkor még hazájában dobta mentőövet számára, az éppen mélyrepülésbe kezdő Olympique de Marseille-nél. Sajnos a kikötővárosiaknál sem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket, és alig két esztendő alatt kitelt a becsület, és lejárt a szerződése.

Bármily’ meglepő, a jelenleg éppen szabadlistás Diaby szintén egy bokaműtét után lábadozik. Azaz, ha bárki is venné a bátorságot és személyében igazi zsákbamacskát igazolna, egyelőre nélkülöznie kéne játékát.

A hírek egyelőre nem szólnak arról, hogy túlzottan kapkodnának a korábban tizenhat válogatottságig eljutó szűrőért, de maga az érintett nagyon optimista volt egy tegnapi nyilatkozatában:
„Én olyan vagyok, aki szereti véghezvinni a terveit. Szeretnék visszatérni, hogy dolgozhassak, és megpróbáljak játszani. Ha ez menni fog, az jó, de ha nem, akkor sem leszek szomorú.” – lengette be az esetleges visszavonulás lehetőségét, am ég mindig csak 31 esztendős játékos.

Balogh József