Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Usain Bolt is játszhat a Barca ellen!

Usain Bolt játékra jelentkezett az MU színeiben FC Barcelona elleni jótékonysági találkozón! A világsztárt egy dolog tarthatja vissza…

(Kép: as.com)

Usain Bolt nagy Manchester United-rajongó hírében áll! A világsztár atlétának most hogy felhagyott a profi versenyzéssel, régi nagy álma válhat valóra azzal, hogy pályára lép az Old Traffordon! A saját elmondás szerint a labdával egészen jó barátságban álló Bolt nagy napja szeptember 2-án jöhet el, amikor is a “vörös ördögök” korábbi kiválóságai a Barca-legendákkal csapnak össze Manchesterben. A hírek szerint Boltot egyedül combhajlító-sérülése tarthatja távol a zöld gyeptől, melyet még a Londoni atlétikai Vb-n “szedett össze”.

A 30 esztendős sportoló egyébként illusztris társaságba kerülhet, mivel például hazai oldalon borítékolható Edwin van der Sar, Paul Scholes, Dwight Yorke vagy Phil Neville szereplése, ahogy a túloldalon Éric Abidal, Gaizka Mendieta vagy Miguel Ángel Nadal pályára lépése.

Aki esetleg lemaradt volna! A Barca és az MU legendái a nyár folyamán már találkoztak egymással: A katalán fővárosban az angolok nyertek! Ennek a jótékonysági találkozónak a visszavágóját játsszák szeptember 2-án.