Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubot válthat a válogatott védő

“Magyaros múltú” csapathoz szerződhet a válogatott hátvédje Lang Ádám értesült a hírről a csakfoci.hu. A magyar játékos 2016 nyarán szerződött a Videotontól a francia élvonalbeli Dijon együtteséhez, ahol az előző idényben 19 bajnokin kapott szerepet. Az idei bajnokságban eddig 54 perc jutott neki, s ezért is akár távozhat is. Egyes hírek szerint az izraeli Beitar Jeruzsálem szívesen látná a keretében a focistát.

Lang

Lang Ádám Veszprémben nevelkedett, majd Győrbe szerződött. Az ETO-nál kezdetben tartalék volt, majd szépen fokozatosan került be a kezdőcsapatba. A győriek megszűnése után 2015 nyarán a Videoton igazolta le, ahol szintén folyamatosan játéklehetőséget kapott. A 2016-os Eb-n már több külföldi csapat is megfigyelte, így a levegőben lógott az elszerződése. Az átigazolási időszak utolsó napján sikerült a francia Dijonnak és a Videotonnak megegyeznie s egymillió euróért a Ligue 1-ben szereplő csapathoz igazolt. Az előző bajnokságban hol játszott, hol nem, hiszen összesen 19 meccsen kapott szerepet. Az idei idény eddigi három bajnokiján összesen 54 perc jutott (egy meccsen) számára. A csakfoci.hu információi szerint most Izraelbe csábítják, mégpedig a korábban a Hamar Istvánt, Sallói Istvánt, Pisont Istvánt és Sándor Tamást is foglalkoztató Beitar Jeruzsálem. Az izraeliek előbb kölcsönbe vinnék a válogatott hátvédet, opciós vásárlási lehetőséggel.

Lang pályára lépett a válogatottban az Andorra elleni vereség alkalmával, s egyelőre a zakónak ő az egyik bűnbakja, hiszen Bernd Storck kapitány nem hívta be a válogatott keretbe a lettek és a portugálok elleni vb-selejtezőkre.

Endrődi Dávid