Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: korábbi ManUtd védő érkezhet

Olyan, mintha az Arsenal sztárjai menekülni akarnának egy süllyedő hajóról. Állítólag már csak órák vagy napok kérdése, hogy Alexis Sánchez a Manchester Cityhez, míg Alex Oxlade-Chamberlain a Chelseahez igazoljon.

evans

A legfrissebb hírek szerint az Arsenal vezetői egy tapasztalt védő megszerzésére adták ki a parancsot, ugyanis állítólag nem csak a két imént emlegetett csillag távozhat, hanem a világbajnok német védő, Shkodran Mustafi is. Az acélos bekk a Serie A-ban köthet ki.

Az utóbbi időben hiába csábítgatott Thomas Lemar szerződtetését Wenger mester lehetetlennek címkézte, igaz, a fiatal játékost végül úgy fest, hogy mégis sikerül szerény 80 millió euróért eladnia a Monaconak.

Korábban pletykálták, hogy a holland válogatott Virgil van Dijk jöhet a Southamptonból, ám ez csak pletykának tűnik. Azonban a Telegraph szerint Jonny Evans tényleg átigazolhat az Arsenalhoz, már ha őt egyáltalán hajlandó lesz elengedni a West Bromwich Albion. A korábbi Manchester United játékos árát jelentősen felverheti a másik manchesteri alakulat, a City érdeklődése.

A szigetországi sajtó szerint a licitháború 30 millió fontig is elhúzódhat a 29 éves észak-ír válogatott védőért.

Balogh József