Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madridban köthet ki a német aranyifjú – Sajtóhír

Az átigazolási időszak véget ért ugyan alig több, mint egy hete, de a legnagyobb kluboknak mindig résen kell lenniük, ha egy jó üzletet akarnak nyélbe ütni. Nincs ez másképp a Blancók háza táján sem, akik ezúttal a támadószekció megerősítésén szorgoskodnak…

timo-werner-u21-dfb-100-_v-gseagaleriexl

A legifjabb német csatártehetség a Norvégia elleni 6-0-s győzelem alkalmával vetette észre magát leginkább

A Királyi Gárda idén nyáron nem igazolt a támadósorba senkit, viszont megváltak két tehetséges ifjú centerüktől (Álvaro Morata és Mariano Diaz), valamint a szintén támadó felfogású kolumbiai sztártól, James Rodriguez-től, ez pedig igen kevés variációs lehetőséget enged Zinédine Zidane-nak. Mindemellett lassan gondoskodnia kell Cristiano Ronaldo pótlásáról is, hiszen a klasszis immáron 33. életévét tapossa, és kérdés, hogy meddig tudja még folytatni a labdarúgást ilyen magas szinten.

Mindkettő problémára megoldást jelentene a német élvonalban szereplő Lipcse játékosának, Timo Werner-nek leigazolása. A szintén német SportBild értesülései szerint erre van is esély, hiszen a Norvégia elleni válogatott mérkőzést a lelátóról figyelték a habfehérek képviselői, és az ifjú titán játéka meggyőzte őket. A spanyol La Sexta szerint már az ajánlattételre sem kell sokat várni, azonban az üzlet valószínűleg csak a szezon végén mehet végbe. A korábban Miroslav Klose utódjának is kikiáltott támadó valószínűleg 50 millió euró körüli összeg ellenében helyezheti át székhelyét a spanyol fővárosba, ami a mai árak ismeretében mind a Real Madrid, mind az RB Leipzig számára kedvező üzlet volna. Timo Werner-t egyébként a mértékadó transfermarkt.de internetes adatbázisa 25 millió euró értékűre becsüli, és 2020-ig szól szerződése a keletnémet csapathoz.