Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola előre tervez

A Manchester City 2016-ban szerződtette a brazil csodagyereket, aki rövid idő alatt kápráztatta el Pep Guardiolát a játékával.

letöltés

Angol lapértesülés szerint Guardiola szerződéshosszabbítással jutalmazná meg a fiatal játékosát, Gabriel Jesust. Nagyon elégedett a katalán szakember játékosának a teljesítményével, és hosszútávra tervez vele a klubnál. 2016 nyarán döntöttek úgy a Kékek, hogy 27 millió font ellenében az Etihad stadionban csábítják a fiatal brazilt.

A 20 éves tehetségnek még négy éve van hátra a jelenlegi kontraktusából, azonban Guardiola és a City vezetősége hosszútávra tervez, és már most be akarják biztosítani azt, hogy a jövőben is Manchesterben futballozzon. Jelenleg 70,000 fontot keres a klubnál hetente, azonban ez, ha tárgyalóasztalhoz ülnek biztosan növekedni fog.

Sergio Agüero-val gyilkos páros alkotnak az ellenfél térfelén. Ezt többek között a Feyenoord elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen is bizonyították. A találkozót 0:4-re nyerték meg az angolok, és Agüero és Jesus is kivette a részét a gólok termelésében. A 10. percben az argentin talált be, majd 25. percben a fiatal brazil is feliratkozott a góllövők közé.

kép: espncdn

Nagy Gábor