Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti megszólalt a jövőjét illetően

Ahogy Carlo Ancelottinak a Bayern München vezetősége megköszönte a munkáját a PSG elleni vereséget követően, azonnal el is indultak a találgatások az olasz mester jövőjével kapcsolatban.

44F830F000000578-4942342-image-a-32_1506979042387

A legelső név a listán a Miláné volt, ahol nem teljesen elégedettek Vincenzo Montella munkájával, és a szurkolók is tárt karokkal fogadnák vissza a csapattal játékosként és edzőként is sikert sikerre halmozó Ancelottit.

A szakvezető egy jótékonysági eseményen vett részt Izraelben, ahol rászoruló gyerekekkel találkozott, majd edzést is tartott nekik. Az újságírók kérdésére Ancelotti kitért a menesztésével kapcsolatban szárnyrakapott hírekre is: „Rengeteg mindent lehetett hallani, kezdve az elhibázott felkészüléssel, az áruláson keresztül az összeesküvésekig. Ekkor úgy éreztem, hogy eljött a reflektálás ideje. Azt vallom, hogy hallgatni arany, tehát én inkább hallgatok”.

“Hogy csalódott lennék a kirúgásom miatt? Vannak ennél rosszab dolgok is az életben”.

A jövőjével kapcsolatban feltett kérdésre röviden válaszolt: „Az elkövetkező 10 hónapban biztos, hogy pihenni fogok, ebben a szezonban már nem ülök le másik csapat kispadjára”.

(zp)