Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Javier Pastore visszatérhet a Serie A-ba! – sajtóhír

Januárban csapatot válthat a rutinos argentin futballista! A Tuttosport információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain kötelékébe tartozó Javier Pastore-t a Luciano Spalletti által irányított Internazionale szeretné szerződtetni…

FBL-FRA-LIGUE1-PSG-RENNES

A két csapat között állítólag adott esetben egy játékos csere is létrejöhet, Javier Pastore értelemszerűen az Interhez kerülne, míg a milánói gárda a portugál Joao Mario játékjogát adná cserébe a Paris Saint-Germainnek. Az argentin középpályást az utóbbi években nem kerülték el a komolyabb problémák, hiszen rengeteg kisebb/nagyobb sérülés hátráltatja a folyamatos játékban, aki ugyebár korábban futballozhatott már a Serie A-ban, méghozzá az akkor szebb napokat megélt Palermo színeiben. 

Javier Pastore 2011 nyara óta tartozik a Paris Saint-Germain kötelékébe. Az argentin futballista a kezdetektől fogva alapembernek számít a fővárosi alakulatnál, bár talán érdemesebb lenne múlt időben emlegetni, hiszen ahogy már említettük komolyabb sérülései miatt nem kevés meccset kellett kihagynia az utóbbi években. A PSG színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 238 találkozón léphetett pályára, melyek során 42 alkalommal volt eredményes illetve 54 gólpasszt osztott ki társai között. 

Németh Boldizsár