Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Pogba nem világklasszis!”

A Newcastle United menedzsere, Rafa Benítez szerint Paul Pogba még közel sincs a csúcson,. A spanyol szakember ezt az MU-szurkolók számára egyértelműen bántó hasonlattal igyekezett szemléltetni.

(Kép: goal.com)

Rafa Benítez a hétvégén igen közelről szemlélhette Paul Pogba játékát, akinek a vezérletével az MU simán lelépte a Newcastle-t a Premier League 12. fordulójában. A francia középpályás góllal és gólpasszal örvendeztette meg a MU szurkolóit, akik már nagyon várták visszatérését. Mr. Benítez szerint Pogbától lehet, hogy kicsit még sokat várnak el az Old Traffordon, hiszen a spanyol szakember szerint még nem világklasszis játékos a francia. A korábbi Liverpool-tréner ezt egy érdekes hasonlattal is szemléltette!

“Pogba egy nagyszerű játékos, de 10-15 éven át állandó jó teljesítménnyel kellene kirukkolnia, ahhoz, hogy a modern futball világklasszisai között említsék. Itt volt például ezen a poszton Steven Gerrard, aki egy topp játékos volt, és akár labdával, akár labda nélkül minden meccsen a különbséget tudta jelenteni.” – Így Benítez. “Sokat nem akarok Pogbáról beszélni, hiszen ő nem az én játékosom, így nem az én feladatom segíteni őt! Még egyszer: az én szememben ő egy nagyszerű játékos, de a Manchester Unitednek sok nagyszerű játékosa van!” – Zárta gondolatmenetét az 57 esztendős szakember.