Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Torinóban ikszelt az Atalanta – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulója ma este egy mérkőzéssel folytattatódott a tegnapi összecsapások után. Középmezőnybeli klubok csaptak össze, a Torino az Atalantát fogadta.

Torino+FC+v+Atalanta+BC+Serie+ARp7dU35gWWlA Torinóban megrendezett mérkőzésen nem bírtak egymással a felek (forrás: zimbio.com)

A Serie A 15. fordulójának folytatásaként ma este a Torino a bergamói Atalantát fogadta.

A meccs első komolyabb lehetőségére a 35. percig kellett várni. Ekkor Ljajic közelről lőtte rá a labdát, de Berisha hárított. A félidő végén pedig jött a gól is! A 45. minutumban N’Koulou fejese landolt Ljajic beívelését követően a vendégek kapujában (1-0)! A szünetre tehát előnnyel mehettek a torinóiak.

A folytatásban több lehetősége akadt az Atalantának, majd az 54. percben össze is hozta az idegenben szereplő gárda az egalizálást! Petagna passza után Ilicic volt eredményes (1-1)!

A végéig innentől kezdve már egyik fél sem tudta ellenfele kapuját bevenni, de még csak komolyabb helyzet sem alakult ki, így maradt az 1-1-es döntetlen. Igaz, a 92. percben Gomez megpróbált győztes gólt szerezni, de résen volt a hazai kapus, elcsente előle a labdát. A találkozót követően mindkét klub továbbra is azonos pontszámmal áll, ami jelenleg 20-at jelent. Az Atalanta jelenleg a 10., míg a torinói együttes a 11. pozíciót foglalja el.

Serie A, 15. forduló
Torino – Atalanta • 1-1 (1-0)
Gólszerzők: N’Koulou (45.), ill. Ilicic (54.)

Nagy Dávid