Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az ősi rivális színeire festeti haját az idei év felfedezettje

Mint arról korábban beszámoltunk, az idei év legnagyobb német rangadóján 4 gólos hátrányból sikerült a feltámadás a Schalke csapatának, amely hihetetlen gólparádénak a marokkói válogatott 20 esztendős középályása, Amine Harit is részese lehetett találatával. Az ifjú tehetségnek – mint azóta kiderült – még egy fogadása is volt a saját gólszerzésére…

harit

Amine Harit hajfestésének Photoshop “látványterve” (kép forrása: sportbild.de)

A SportBild újságíróinak a fiatal spíler elárulta: “Kötöttünk egy fogadást egy cimborámmal, hogy amennyiben gólt rúgok a Dortmund ellen, be kell festenem a hajamat annak színeire. Mivel betaláltam, tartani fogom a szavamat…”

A meghökkent zsurnalisztákat ezután igyekezett egyúttal meg is nyugtatni Harit: “Ha elég lehetőséget kapok, és a Schalke európai szinten játszik, el tudom képzelni, hogy itt maradok. Talán évekig, de az is lehet, hogy az egész pályafutásomat az ő szerelésükben fogom végigjátszani…”

A gelsenkircheni és a dortmundi együttes között köztudottan évtizedek óta tart a rivalizálás, így igencsak meghökkentő, hogy ennyire fiatalon és ilyen radikális módon “viccelődik” ezzel Amine Harit. Bár a nyilatkozata mutatja, hogy a legjobb szándék vezérli, és nem a klubokat szeretné ezzel a lépéssel fricskázni, ezzel mégiscsak könnyedén kihúzhatja a gyufát mindkét oldalnál.

Majd holnap elválik, hogy a királykék szurkolótábor mennyire veszi a lapot…

Írta: Wernigg Márton