Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Athletic Bilbao: “Nem vette fel velünk a kapcsolatot a Real Madrid Kepa miatt”

A spanyol sportsajtót az elmúlt hónapokban az Athletic Bilbao fiatal kapusa, Kepa Arrizabalaga Real Madridba való igazolásától volt hangos, de úgy tűnik, még korántsem lezárt ez az üzlet…

1514377891_054532_1514380707_sumario_normal

Forrás: AS

Az Athletic Bilbao elnöke, Josu Urrutia ma tartott egy sajtótájékoztatót, amelyen többek között fiatal kapusukról, Kepa Arrizabalagáról is szó esett. A legutóbbi hírek szerint a spanyol hálóőr már meg is egyezett a Real Madriddal, és ő lehet a királyi gárda legelső igazolása a téli átigazolási időszakban.

Urrutia most tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondása szerint ez az üzlet nem fog létrejönni januárban, mivel nem érkeztek ajánlatok érte, még a királyiaktól sem.

“A Real Madrid nem vette fel velünk a kapcsolatot, de ismerjük mi is a pletykákat, amik keringenek a sajtóban. Ha minden igaz, egy klub sem vette még fel a kapcsolatot velünk, legalábbis az ügynöke nekünk ezt mondta.”

A Bilbao elnöke azonban kifejtette, hogy akaratán kívül nem fogják a klubnál tartani Kepat, de azért megtesznek mindent, hogy velük maradjon.

“Ha Kepa úgy dönt, hogy távozni szeretne, akkor fel rakjuk az eladási listánkra, az ára pedig a kivásárlási összeg lesz, ami szerződésében szerepel. Nemrégiben azonban ajánlottunk neki egy szerződéshosszabbítást, amit nem írt még alá, de pozitívak az eddigi tárgyalásaink. Már 15 hónapja tárgyalunk erről, és szeretnénk megadni neki mindent, hogy maradni akarjon. Már csak az igenre vagy a nemre várunk tőle.”