Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kell-e aggódni Messi sérülése miatt a Barcelonának?

Lionel Messi habár elutazott a szünetben az argentin válogatottba, egy edzésen összeszedett sérülés miatt nem léphetett pályára egyik felkészülési mérkőzésen sem, az azonban még kérdéses, hogy a Barcelonában képes lesz-e a játékra.  

Injured-Lionel-Messi-watches-Argentina-crushed-6-1-by-Spain

Forrás: firstlivenews.com

Habár először nem tűnt komolynak Messi sérülése, még korántsem biztos, hogy a hétvégén pályára tud-e lépni a spanyol bajnokságban. A Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde szerint azonban nem kell aggódniuk az argentin miatt, de már a válogatott szünet előtt is érzett fájdalmat a lábában.

“Nyugodt vagyok, nem szeretnénk folyamatosan Messi miatt aggódni. Csütörtökön orvosi vizsgálat vár rá, azt követően meglátjuk, milyen lépésekre van szükség. Azt elárulhatom, a legutóbbi LaLiga-meccsünket Messi már kisebb fájdalommal fejezte be, de nincs többről szó.”

A csütörtöki vizsgálatok után fog kiderülni, hogy Messi mikor játszhat a Barcelonában leghamarabb. A katalánok a hétvégén a Sevilla otthonába utaznak, nagy eséllyel az argentin támadó nélkül. A Bajnokok Ligájában április 10-én csapnak össze az AS Romával az elődöntőbe jutásért.