Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Hoffenheim játékos érkezhet a Bayernhez – sajtóhír

Folytatódhat a Bayern Münchennél az a tendencia, mely szerint a klub a Hoffenheim játékosaival erősíti meg a keretét. A július 1-től már Niko Kovac által irányított csapat ezúttal egy védőt igazolna Szalaiéktól.

vogt800-1499345318

Az elmúlt két átigazolási periódusban három német válogatott játékos – Sandro Wagner, Niklas Süle, Sebastian Rudy – is a Hoffenheim együttesétől igazolt a bajorokhoz. Őket követheti most Kevin Vogt is, aki igaz még nem volt német válogatott, de jelenlegi klubjának kezdőjéből szinte kirobbanhatatlan.

A 26 esztendős védő a nemrég véget ért szezonban 40 meccsen is pályára lépett a Julian Nagelsmann irányította együttesben, ahol a csapat egyik vezéregyénisége volt. Jövőre azonban már lehet, hogy a Bayernben kell kivívnia magának a tiszteletet, ugyanis a bajorok sajtóhírek szerint szerződtetnék őt, Niko Kovac edző kívánságára.

Ami egyébiránt nem lenne olcsó mulatság, hiszen Vogtért a hírek szerint 25 milliót is elkérne a Hoffenheim vezetősége, ami valljuk be elég magas, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a transfermarkt.de „csupán” 8 millió euróra becsli az értékét.