Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR: “Nincs itt az ideje, hogy a jövőről beszéljünk!”

Cristiano Ronaldo sportemberi nagyságáról is tanúbizonyságot tett nyilatkozott azok után, hogy Portugália 2:1-re kikapott Uruguaytól a világbajnokság nyolcaddöntőjében, és búcsúzott a tornától.

(Kép: marca.com)

“Először is gratulálnunk kell Uruguaynak a továbbjutás miatt.” – Kezdte a lefújást követő nyilatkozatát CR. “Azt gondolom, jó meccset játszottunk, jól futballoztunk, talán többet is érdemeltünk volna, viszont a futballban az a csapat nyer, amely több gólt lő. Uruguay kétszer is betalált, így gratulálnunk kell! Felemelt fővel távozunk a világbajnokságról. Portugália kapitányaként pontosan tudom, hogy ilyen keményen is dolgoztunk, így nincs miért szégyenkeznünk. Gratulálni szeretnék a világbajnokság szervezőinek is, hiszen minden szempontból fantasztikus tornát szerveztek. A szervezés, a biztonság, az atmoszféra, minden tökéletes volt!” – Folytatta a 33 esztendős klasszis, aki nem kerülhette el, hogy válogatottbeli jövőjéről kérdezzék.

“Nincs itt az ideje, hogy a jövőről beszélgessünk, arról, hogy mi lesz a játékosokkal vagy az edzővel. Ez a csapat továbbra is a világ egyik legjobbja lesz, hiszen minőségi játékosaink, hatalmas tehetségeink vannak, és egységesek vagyunk. Portugália mindig is minden erejével harcolni fog, ebben biztos vagyok!” – Adta meg a se nem sejtelmes, se nem egyértelmű választ CR az ominózus kérdésre.