Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Higuain nem tárgyal a Chelsea-vel!

Mint ismert, az elmúlt hetekben több pletyka is felröppent azzal kapcsolatban, hogy a Juventus rutinos támadója, Gonzalo Higuain idén nyáron a Premier League-be szereplő Chelsea-hez fog igazolni. Az argentin válogatott labdarúgó ügynöke (és egyben testvére), Nicolas Higuain a Sky-nak adott interjújában azonban leszögezte, nem tárgyalnak a londoni alakulattal… 

“Nem tárgyalunk a Chelsea-vel, mert Gonzalo tiszteletben tartja szerződését a Juventusszal. Emellett nagyszerű lenne újra egy csapatban látni őt és Cristiano Ronaldo-t.” – nyilatkozta Nicolas Higuain. 

Gonzalo Higuain-t 2016 nyarán 90 millió euró ellenében igazolt le az S.S.C. Napoli csapatától a Juventus. Az argentin támadó játéka, feladata köre változott az elmúlt két esztendőben a torinói alakulatnál, hiszen sokkal többet jár vissza védekezni, mint korábbi csapataiban. Mondhatni Allegri nem egy gólgépként szerepelteti Higuain-t, mint ahogyan Maurizio Sarri annak idején a Napoli-ban. A Juventus színeiben ez idáig minden frontot egybe véve 105 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 55 alkalommal volt eredményes.