Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Vb-győztes hátvédet igazolt a Lokomotiv Moszkva!

Vb-győztes hátvédet igazolt a fővárosi alakulat! Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Russian Premier League) szereplő Lokomotiv Moszkva hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Schalke rutinos védőjét, Benedikt Höwedes-t…

A Lokomotiv Moszkva színeiben folytatja karrierjét a német nemzeti csapattal 2014-ben világbajnokságot nyerő Benedikt Höwedes. A rutinos hátvéd, aki az előző szezont a Juventusnál töltötte kölcsönben, négy esztendőre szóló szerződést írt alá újdonsült csapatával. A neves orosz klub az átigazolási díjat nem hozta nyilvánosságra. 

Benedikt Höwedes 2001-ben, mindössze 13 esztendősen került a Schalke kötelékébe. A tapasztalt német hátvéd egészen 2017-ig klubszinten csak a gelsenkircheni alakulatot erősítette. A 2017/2018-as szezonban rábólintott a váltásra, hiszen a Juventus kölcsönvette, ráadásul a szerződése magába foglalt egy opciós vásárlási jogot is. Nagy reményeket fűztek hozzá Torinóban, de a komolyabbnál komolyabb sérülések közbe szóltak. Mindössze 3 bajnoki mérkőzésen tudott pályára lépni az olasz sztárcsapatban, a Juve pedig értelemszerűen ennek köszönhetően nem tartott rá végérvényesen igényt. A Schalke-ban is szedett össze jó néhány kisebb/nagyobb sérülést, de olyan hosszadalmas kiesései nem voltak, mint a Juventusban. A neves német klub színeiben minden frontot egybe véve 335 mérkőzésen léphetett pályára.